Myrthe Dijks krijgt maar liefst 85% voor muziek van Ernst Daniël Smid

Myrthe Dijks Ungaro33Op vrijdag 2 juni organiseerden de Heuvelruiters uit Wezep een Kür op muziek. Deze avond was ter ere van het 50-jarig jubileum van de vereniging en tegelijkertijd voor het goede doel: Stichting Pijn bij Kanker. De kür werd beoordeeld door drie juryleden: twee officiële juryleden en Ernst Daniël Smid. Ernst beoordeelde natuurlijk niet de technische aspecten van de kür, maar de artistieke aspecten. Hij beoordeelde de muziekkeuze, het rijden op de muziek en of de muziek ook paste bij de oefeningen die gereden werden.

Myrthe Dijks kwam met de springpaard gefokte Ungaro (Voltaire x Jasper) aan start in de Inter I Kür op muziek: “Deze kür is gemaakt door Anne en Janna. Door de prachtige muziek, die perfect opbouwt naar de hoogte punten, bezorgt hij je elke keer kippenvel. Ungaro liep heel fijn en alles klopte. Van beide juryleden kregen we 67% en van Ernst Daniël kregen we maar liefst 85% voor de muziek! Hij vond de muziek geweldig. Gemiddeld kregen we voor de kür 70,650%!”

De muziek die gebruikt is voor de kür van Myrthe bestaat uit muziek van Thomas Bergersen. Hij is een componist die onder andere muziek heeft gecomponeerd voor grote films zoals Harry Potter, Pirates of the Caribbean en X-Men. Verder componeert Thomas Bergersen veel solo albums en hieruit is de kür van Myrthe Dijks ontstaan. De muziek van het album ‘Sun‘ geeft echt kippenvel en is zeker het luisteren waard!

“Nu wij overgaan naar de zware tour, kom ik snel weer langs om de kür naar dit niveau aan te passen. Hij past geweldig bij Ungaro en de muziek zorgt voor veel emotie!”

Reageren is niet mogelijk